VENTURA – Flotte leiligheter i moderne kompleks

Velkommen til VENTURA.

Et nybygget kompleks fra 2014 i skandinavisk stil.

På toppen av Arguineguín, på sydkysten av Gran Canaria, ligger Ventura. Området er bedre kjent som Dos Vistas, som betyr ”2 utsikter” på spansk. Dette er et særdeles treffende navn, da man mot vest har utsikt mot havet og Anfi beach, med hvit sand fra Karibien, og mot øst har utsikt over åsen og byen Arguineguín.

Fakta

Pris fra

275 000,-

28 selveier-leiligheter

Ventura består av totalt 28 leiligheter, som er fordelt på 4 boligblokker.

Hver leilighet har:

  • 2 soverom
  • Kjøkken
  • Stue
  • 1 bad
  • 1 terrasse, eller balkong og takterrasse

Leilighetenes størrelse varierer fra 120 – 380 m² inklusiv privat terrasse/balkong, garasje og bod. Se gjerne plantegning av de forskjellige leilighetstypene. Alle leilighetene i blokk A, C og D er av type A, som er 61 m², eksklusiv terrasse/balkong, garasje og bod. I blokk B er to leiligheter av typen B, og to av typen C, som er 48 m² og 53 m², henholdsvis.

Ovenfor kan du se en 3D-modell av komplekset med oversikt over alle leilighetene i de fire blokkene. Om du ønsker å se bilder av en spesifikk leilighet, så er du velkommen til å kontakte oss.

Fellesområdet i komplekset er plassert i midten ved de øverste blokker. Det består av et vakkert ”evighets-basseng” og behagelige solstoler. Her kan livet nytes i solen eller skyggen med 360 graders utsikt over havet og områdets fasiliteter.

Det er vaktmester-tjeneste i huset, og eget personell som kan administrere utleie, hvis dette skulle ha interesse. Det er populært å leie bolig på Ventura, så det kan være en god inntjeningsmulighet for dem som ønsker å leie ut når de selv ikke er hjemme. Man kan låse inn sine private eiendeler i bod eller garasje når man leier ut.

Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon.

Velkommen på visning!

Gran Canaria

Gran Canaria er den mest populære av kanariøyene, og et av de mest populære feriestedene for skandinavere generelt.

Populariteten kan grunnes i så mangt, Gran Canaria blir kalt et miniatyr kontinent og du kan dermed oppleve alt fra snorkling i et varmt hav til snø på toppen av Gran Canarias kjennemerke, Roque Nublo. Så her finner man noe for enhver smak, enten om man liker å gå på stranden, shoppe i kjøpesentre, oppleve nattelivet eller utøve sportslige aktiviteter.

Det er også verdt å nevne at klimaet her på sydkysten er kåret til det beste og mest stabile i hele verden, så her kan du nyte over 20 grader nesten hver dag i året, uansett sesong. (Ref. WHO).

Mer info

Ja, send meg mer informasjon om dette komplekset og denne boligen.

Ventura

Gran Canaria Estate – hvem er vi?

Om Gran Canaria Estate

Gran Canaria Estate har sitt utspring i skapelsen av det flotte leilighetsanlegget Radisson Blu Gran Canaria, som er blitt et femstjerners resort ved havet i Arguineguin Gran Canaria. Gran Canaria Estate har solgt leiligheter for nærmere 1 milliard norske kroner i dette anlegget, og retter seg også mot det ordinære boligmarkedet langs Gran Canarias solfylte sydkyst.

Gran Canaria Estate er startet av godkjent eiendomsmegler gjennom det norske Finanstilsynet. Initiativtaker var investor i gjenoppbyggingen av luksusresorten Radisson Blu, Gran Canaria. Våre medarbeidere har bred erfaring innen eiendomsmegling på Gran Canaria og tidligere i Norge, erfaring fra reiseliv, samt dyktige fotografer. Vi er godt kjent i området her på sydkysten av Gran Canaria og vil kunne hjelpe deg å finne akkurat den boligen du er på leting etter.

Gran Canaria Estate har 2 kontorer syd på Gran Canaria. Ved begge disse kontorene vil dere få kyndig hjelp til kjøp eller salg av deres drømmebolig her i verdens beste klima.

Ta turen innom et av våre kontorer om du enten har bolig/eiendom å selge eller er på leting etter sydenbolig her på Gran Canaria. Kontor 1 ligger i Radisson Blu hotellet på 2. etasje i Patalavaca, og kontor 2 ligger i Ancora senteret i Arguineguin.


ACEGI – spansk meglerorganisasjon

Gran Canaria Estate er medlem i den spanske meglerorganisasjonen ACEGI som gir oss muligheter til å selge deg en bolig som finnes blant nærmere 100 meglerkontorer. Har du bolig å selge her på Gran Canaria, vil vi også kunne legge denne ut til disse meglerkontorene. Bredere markedsføring kan vanskelig finnes.

Vi benytter bl.a samme skandinavisk/spansk advokatfirma til alle våre eiendomsoverdragelser som vi med den beste erfaring har benyttet ved salget av alle våre leiligheter i Radisson Blu Gran Canaria. Kjøpesum vil alltid stå på kjøpers klientkonto inntil boligen er overtatt av kjøper.


Norsk og spansk godkjenning:

Det foreligger eiendomsmegler-godkjenning fra Det Norske Finanstilsyn (Trykk på linken oppe til høyre for å se den på Finanstilsynets side).

Velkommen til visning!

 

PATALAVACA

Gran Canaria Estate S.L.
Radisson Blu La Canaria
Avenida de Los Canarios 29,
35129 Patalavaca (Mogan)
Gran Canaria
SPAIN

+34 649 392 609

 

ARGUINEGUÍN

Gran Canaria Estate S.L.
C.C. Ancora Local #15
Avenida Francisco Navarro Navarro 2,
35120 Arguineguín (Mogan)
Gran Canaria
SPAIN

+34  928 150 763