OM GRAN CANARIA ESTATE

Gran Canaria Estate S.L. har sitt utspring i skapelsen av det flotte leilighetsanlegget La Canaria, som er blitt et femstjerners Radisson Blu resort rett ved havet i Patalavaca, Gran Canaria. Dette ble en svært stor suksess og vi har solgt leiligheter for nærmere 1 milliard norske kroner i dette anlegget. I dag er alle leiligheter solgt, men vi formidler fortsatt resalg fra vårt kontor i Arguineguín, som var nyåpnet da vi i 2015 ekspanderte vår bedrift. Fra dette kontoret fokuserer vi på det ordinære boligmarkedet langs Gran Canarias solfylte sydkyst.

Gran Canaria Estate S.L. er medlem i den spanske meglerorganisasjonen ACEGI, som gir oss muligheten til å tilby deg et bredt utvalg av boliger til salgs fra nærmere 100 andre meglerkontorer. Har du en bolig du ønsker å selge her på Gran Canaria, kan vi markedsføre din bolig til alle disse meglerkontorene. Bredere markedsføring kan vanskelig finnes.

Gran Canaria Estate S.L. er startet av Jan Haugland, som er autorisert eiendomsmegler via det norske Finanstilsyn. Vi påpeker at hverken vi eller andre meglere på Gran Canaria er underlagt Det Norske Finanstilsyn sitt tilsynsområde. Vi er tilknyttet spansk meglerorganisasjon, slik meglerforetak i Spania bør være. 

Jan Haugland startet sin karriere i Norge, og etter hvert som han oppnådde svært gode resultater der, tok han sjansen og flyttet ned til Gran Canaria for å starte sin egen bedrift, og ble med som investor i oppbyggingen av Radisson Blu, hvor han også fikk ansvaret for å selge alle leilighetene.

Gran Canaria Estate S.L. er i dag et rent familiefirma, og vi gjør det lille ekstra for deg som kjøper eller selger. Vi vil forklare, og veilede deg gjennom hele prosessen, både før, under og etter handelen.

Hovedkontoret vårt ligger sentralt i Arguineguin i kjøpesenteret Ancora, rett ved det store fruktmarkedet på nedre plan. Her vil dere få kyndig hjelp til kjøp av deres drømmebolig her i verdens beste klima.

VÅRE MEDARBEIDERE

(klikk på et bilde for å lese mer om hver enkelt medarbeider)

Jan Haugland

+34 649 392 609

jan@grancanariaestate.com

Stefan Haugland

+47 40 46 33 66

stefan@grancanariaestate.com

Trine Jacobsen

+45 29 91 87 92

trine@grancanariaestate.com

ARGUINEGUÍN

Gran Canaria Estate S.L.
C.C. Ancora Local #15
Avenida Francisco Navarro 2,
35120 Arguineguín (Mogán)
Gran Canaria
SPAIN

+34  928 150 763
info@grancanariaestate.com

 

Kontakt oss