PENTHOUSE – høy standard i Loma Dos – Arguineguín

Denne flotte penthouse-leiligheten ligger i et privat kompleks med kun 6 enheter, og tilbyr en fantastisk havutsikt og gjennomgående høy kvalitet, i tillegg til felles svømmebasseng. Gjeldende leilighet har utvilsomt den beste beliggenheten i anlegget.

Eieren av boligen er en som setter kvalitet over det meste, så her er en del av materialer og interiør importert for å sikre best kvalitet. Leiligheten er romslig med svært gode planløsninger.

 

Fakta

Prisantydning

425 000,-

<iframe width="100%" height="640" src="https://my.matterport.com/show/?m=J6kMrMef87f&brand=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Innhold

  • 2 Soverom
  • 1 Bad
  • 1 Stue
  • 1 Kjøkken
  • 2 Terrasser
  • Felles basseng

Generelt

Eieren av boligen er en som setter kvalitet over det meste, så her er en del av materialer og interiør importert for å sikre best kvalitet. Leiligheten er romslig med svært gode planløsninger. Den har to terrasser, hvor den ene har morgensol og panoramautsikt over by og hav, mens den andre er helt usjenert med ettermiddagssol og høy trivselsfaktor. Hovedterrassen har i tillegg en flott, elektrisk markiseløsning som kan lukkes helt, slik at du har et ekstra rom på ca 10 m². Dette er en flott løsning når man ønsker å invitere gjester på middag. Den kan også åpnes helt, dersom man ønsker å sole seg. Leiligheten har flere boder, en på hver av terrassene og i tillegg en på fellesområdet. Utover dette skal det bemerkes at boligen ble totalrenovert i 2016.

Denne herlige boligen har alt man trenger og litt til; rullestolvennlig adkomst, privat overbygget parkering, og er ikke minst et lønnsomt utleieobjekt. Referanser fra eier er tilgjengelig.

Merk: boligen selges fullt møblert, med unntak av utemøbler, og ble totalt oppdatert 2016.

Tror du dette kan være din boligdrøm? Kom og se, da vel!

ANSVAR: Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart. Gran Canaria Estate er ikke ansvarlig for skrivefeil, eller feilinformasjon fra tredjepart. Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Adkomst/Tomteforhold

Direkte adkomst til leiligheten uten en eneste trapp eller dørkarm.

Heis i anlegget som kan benyttes om man skal til fellesområdet og svømmebassenget.

Penthouse

Beliggenhet

Arguineguín

Arguineguín er et av de roligere stedene langs sørkysten av Gran Canaria (en av Kanariøyene). I motsetning til turistbyene Playa del Inglés og Puerto Rico er byen en levende fiskerlandsby hvor lokalbefolkningen lever side om side med turister og nord-europeere. Nordmenn utgjør en stor andel av beboerne om vinteren, i tillegg er det en del andre fra de nordiske land, engelskmenn og tyskere. Landsbyen er en del av Mogán kommune.

Arguineguín har egen markedsplass, og tirsdag er markedsdag. Den samme plassen brukes jevnt til forskjellige arrangement i løpet av året, og det mest spektakulære er karnevalet  (februar/mars), og Fiesta del Carmen (juli). Det er også et mindre marked på torsdager knyttet til kjøpesenteret Ancora.

For få år siden ble bystranden i Arguineguín sentrum opprustet, og fikk ny fin sand. Stranden ligger beskyttet bak moloen i havnen. Det går en strandpromenade hele veien til Anfi del Mar.

Norske institusjoner

Arguineguín har mange fastboende nordmenn. Den norske sjømannskirken på Gran Canaria ligger ved stranden, og Colegio Noruego, Den Norske Skolen, ligger ca. 2 km utenfor Arguineguín i retning Puerto Rico. Her ligger også det norske helsesenteret, Valle Marina, som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF). Her får barn og voksne med ulike problemer trening og muligheten til forebyggende helseopphold i godt klima.

Like ved markedsplassen i Arguineguín finnes også et norsk legesenter. Her er det norske leger og legesekretærer. I samme område finnes, Den Norske Klubben, som tilrettelegger aktiviteter for fastboende nordmenn i vinterhalvåret. I tillegg finnes flere norske butikker og barer.

Hoteller, restauranter og natteliv

De største hotellene i Arguineguín er Dorado Beach, Sunwing og Green Beach. Det er flere sandstrender i Arguineguín, Patalavaca og Anfi del Mar.

Det er mange gode restauranter i-og rundt Arguineguin. Nattelivet er beskjedent i området, noe som ses på som positivt, da det er kort vei til dette i Puerto Rico og Playa del Inglés.

Transport

Fra havnen i Arguineguin går det ferge til Puerto Rico og Puerto de Mogán. Bussforbindelse til alle omkringliggende byer. Motorveien GC-1 går forbi Arguineguin. Reisetiden til flyplassen (Aeropuerto de Las Palmas Gran Canaria/Gando)  som er på østsiden av Gran Canaria er ca. 30 min. Til hovedstaden på øya, Las Palmas, ca. 50 min.

Gran Canaria

Gran Canaria er den mest populære av kanariøyene, og et av de mest populære feriestedene for skandinavere generelt.

Populariteten kan grunnes i så mangt, Gran Canaria blir kalt et miniatyr kontinent og du kan dermed oppleve alt fra snorkling i et varmt hav til snø på toppen av Gran Canaria´s høyeste fjell Roque Nublo. Så her finner man noe for enhver smak, enten man er strandløve, partyløve, shopping entusiast eller sportsnerd.

Det er også verdt å nevne at klimaet er kjent som det beste og mest stabile i Europa, så her kan du nyte over 20 grader nesten hver dag i året, uansett sesong.

Mer info

Ja, send meg mere informasjon om dette komplekset og denne boligen.

[contact-form-7 id="405" title="Interessert" Prospect="Penthouse Loma Dos"]

Gran Canaria Estate – hvem er vi?

Om Gran Canaria Estate

Gran Canaria Estate har sitt utspring i skapelsen av det flotte leilighetsanlegget Radisson Blu Gran Canaria, som er blitt et femstjerners resort ved havet i Arguineguin Gran Canaria. Gran Canaria Estate har solgt leiligheter for nærmere 1 milliard norske kroner i dette anlegget, og retter seg også mot det ordinære boligmarkedet langs Gran Canarias solfylte sydkyst.

Gran Canaria Estate er startet av godkjent eiendomsmegler gjennom det norske Finanstilsynet. Initiativtaker var investor i gjenoppbyggingen av luksusresorten Radisson Blu, Gran Canaria. Våre medarbeidere har bred erfaring innen eiendomsmegling på Gran Canaria og tidligere i Norge, erfaring fra reiseliv, samt dyktige fotografer. Vi er godt kjent i området her på sydkysten av Gran Canaria og vil kunne hjelpe deg å finne akkurat den boligen du er på leting etter.

Gran Canaria Estate har 2 kontorer syd på Gran Canaria. Ved begge disse kontorene vil dere få kyndig hjelp til kjøp eller salg av deres drømmebolig her i verdens beste klima.

Ta turen innom et av våre kontorer om du enten har bolig/eiendom å selge eller er på leting etter sydenbolig her på Gran Canaria. Kontor 1 ligger i Radisson Blu hotellet på 2. etasje i Patalavaca, og kontor 2 ligger i Ancora senteret i Arguineguin.

ACEGI – spansk meglerorganisasjon

Gran Canaria Estate er medlem i den spanske meglerorganisasjonen ACEGI som gir oss muligheter til å selge deg en bolig som finnes blant nærmere 100 meglerkontorer. Har du bolig å selge her på Gran Canaria, vil vi også kunne legge denne ut til disse meglerkontorene. Bredere markedsføring kan vanskelig finnes.

Vi benytter bl.a samme skandinavisk/spansk advokatfirma til alle våre eiendomsoverdragelser som vi med den beste erfaring har benyttet ved salget av alle våre leiligheter i Radisson Blu Gran Canaria. Kjøpesum vil alltid stå på kjøpers klientkonto inntil boligen er overtatt av kjøper.

Norsk og spansk godkjenning

Det foreligger eiendomsmegler-godkjenning fra Det Norske Finanstilsyn (Trykk på linken oppe til høyre for å se den på Finanstilsynets side).

Velkommen til visning!

<iframe width="1200" height="640" src="https://www.youtube.com/embed/MLE0lQpkDzg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ARGUINEGUÍN

Gran Canaria Estate S.L.
Avenida Francisco Navarro 2,
C.C. Ancora Local N° 24-25
35120 Arguineguín (Mogán)
Gran Canaria
Spain

 

+34 928 150 763

info@grancanariaestate.com

Follow us on Facebook, YouTube & Instagram

 

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms