Montemarina/Aquamarina

Dette anlegget har en av verdens beste beliggenheter, lokalisert direkte ved stranden mot Atlanterhavet. Her er det rolig, lunt og bekymringsfritt, noe som gjør at man kan nyte hver dag i varmen. Anlegget holder en høy internasjonal standard og inneholder mange fasiliteter som blant annet:

  • Døgnbemannet resepsjon med flerspråklige ansatte.
  • Supermarked med godt utvalg av lokale og skandinaviske varer
  • Svært anerkjent restaurant, La Aquarela, som er anbefalt av Guide Michelin.
  • Frisørsalong, som også tilbyr manikyr og pedikyr.
  • Helsesenter som tilbyr tjenester som massasje, fysioterapi, kiropraktor og medisinsk behandling.
  • Privat tennisbane like ved
  • Flere felles basseng og tropisk hage med kafé
  • Og mye, mye mer

Leiligheter med 1 og 2 soverom

Priser fra € 349.000

Ønsker du mer informasjon om hver enkelt leilighet, send oss en mail på info@grancanariaestate.com

 

Bilder fra leilighetene:

Bilder fra fellesområdene:

Bo der hele året

Montemarina/Aquamarina er et av de få residensielle bygg som ligger så nærme havet. Det betyr at man som eier har rett til å bo der hele året, uten utleieplikt, som turistica-bygg krever iht. spansk lov. Det er en unik mulighet å kunne bo med en slik beliggenhet mellom Radisson Blu og Anfi del mar.

GODE UTLEIEMULIGHETER

Har man interesse for å leie ut, så er dette et svært populært leiemål blant nordmenn, og kan gi en god ekstrainntekt når du ikke selv benytter leiligheten.

FELLESKOSTNADENE 

Anlegget har 3 bassengområder, 2 tropiske hageområder med direkte utgang til stranden/promenaden, tennisbane, parkeringsplass, heis, resepsjon og administrasjonskontor. Adgang til alt dette, pluss vedlikeholdet av det, er mer enn verdt felleskostnadene. I tillegg er alle rør, ledninger og heiser nylig byttet ut uten ekstra kostnad for eierne.

 

Nyt solen og bo rett ved havet hele året!

Gran Canaria

Gran Canaria er den mest populære av kanariøyene, og et av de mest populære feriestedene for skandinavere generelt.

Populariteten kan grunnes i så mangt, Gran Canaria blir kalt et miniatyr kontinent og du kan dermed oppleve alt fra snorkling i et varmt hav til snø på toppen av Gran Canarias kjennemerke, Roque Nublo. Så her finner man noe for enhver smak, enten om man liker å gå på stranden, shoppe i kjøpesentre, oppleve nattelivet eller utøve sportslige aktiviteter.

Det er også verdt å nevne at klimaet her på sydkysten er kåret til det beste og mest stabile i hele verden, så her kan du nyte over 20 grader nesten hver dag i året, uansett sesong. (Ref. WHO).

Mer info

Ja, send meg mer informasjon om denne boligen. Send en mail til oss på info@grancanariaestate.com

Ventura

Gran Canaria Estate – et familieforetak

Om Gran Canaria Estate

Gran Canaria Estate S.L. er startet av godkjent eiendomsmegler gjennom det norske Finanstilsynet. Vi påpeker at hverken vi eller andre meglere på Gran Canaria er underlagt Det Norske Finanstilsyn sitt tilsynsområde. Vi er tilknyttet spansk meglerorganisasjon slik meglerforetak i Spania bør være. 

Initiativtaker startet sin karriere i Norge, og etter hvert som han oppnådde svært gode resultater der, tok han sjansen og flyttet ned til Gran Canaria for å starte sin egen bedrift, og ble med som investor i gjenoppbyggingen av luksusresorten Radisson Blu, Gran Canaria. Han fikk også ansvaret for å selge disse leilighetene, og har i dag solgt sydenleiligheter for til sammen over en milliard kroner.

Gran Canaria Estate S.L. er i dag et rent familiefirma, og vi gjør det lille ekstra for deg som kjøper eller selger. Vi vil følge deg gjennom hele prosessen, både før, under og etter handelen.

Våre medarbeidere har bred erfaring innen eiendomsmegling på Gran Canaria og tidligere i Norge, erfaring fra reiseliv, samt dyktige fotografer. Vi er godt kjent i området her på sydkysten av Gran Canaria og vil kunne hjelpe deg å finne akkurat den boligen du er på leting etter.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK.
www.facebook.com/gc.estate

ACEGI – spansk meglerorganisasjon

Gran Canaria Estate S.L. er medlem i den spanske meglerorganisasjonen ACEGI som gir oss muligheter til å selge deg en bolig som finnes blant nærmere 100 meglerkontorer. Har du bolig å selge her på Gran Canaria, vil vi også kunne legge denne ut til disse meglerkontorene. Bredere markedsføring kan vanskelig finnes.

Norsk og spansk godkjenning:

Det foreligger eiendomsmegler-godkjenning fra Det Norske Finanstilsyn. Klikk her for å se den.

 

Gran Canaria Estate har kontor syd på Gran Canaria

Ta turen innom vårt kontor om du enten
har bolig/eiendom å selge eller er på leting etter din drømmebolig her på Gran Canaria.

Vårt hovedkontor ligger i Ancora-senteret (lokal 24-25) i Arguineguin. Du finner oss på nedre plan, rett ved fruktmarkedet.

Velkommen til visning!

ARGUINEGUÍN

Gran Canaria Estate S.L.
Avenida Francisco Navarro 2,
C.C. Ancora Local N° 24-25
35120 Arguineguín (Mogán)
Gran Canaria
Spain

 

+34 928 150 763

info@grancanariaestate.com

Follow us on Facebook, YouTube & Instagram

 

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms