RADISSON BLU – 2 (3) soveroms leilighet med god plassering og utsikt

Denne relativt nylige rehabiliterte eiendommen anses som unik, og som en « en gang i livet – mulighet». Beliggenhet og standard tatt i betraktning.

Luksuriøse omgivelser og innredning i henhold  til krav til 5 stjerners standard. Anlegget åpnet juni 2012 og består av 125 romslige leiligheter med 1, 2 og 3 soverom. Bygget er seksjonert og samtlige leiligheter er selveierleiligheter som leveres med skjøte. Det er også mulig å kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegget og ekstern bod. Intern bod finnes i de fleste leilighetene. Her kan eier låse inn klær og andre eiendeler ved utleie av leiligheten sin, og reise til og fra, nærmest uten medbrakt bagasje.

Gjennom tilbakeleie til hotellet kan man også oppnå en fin avkastning på leiligheten.

Innhold

Leiligheten ligger på grunnplanet med direkte adgang til hageanlegget utenfor terrassen. Ved ankomst kommer man inn i romslig stue. Halvåpen løsning med romslig kjøkken med spisekrok. Adkomst til terrasse både fra stue og kjøkken.

Et soverom med tilhørende baderom ligger bak kjøkkenet. En korridor fra stue fører til de øvrige soverommene. Det første, et romslig soverom med tilhørende baderom. Det tredje soverommet, også med tilhørende baderom, ligger i avlåsbar seksjon slik at det kan brukes som separat utleiedel. Alle soverommene har direkte adkomst til terrasse.

Lyse marmorfliser på gulv, velutstyrt kjøkken med komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøl/frys etc, Silestone benkeplate, vaskemaskin med tørketrommel, nedfelt dusj, vegghengt(e) toalett(er), vegghengt bidet i de fleste leiligheter, Rekkverk på terrasse i glass med tre-gelender, varmereflekterende vindu, aircondition, varmekabler på bad med mer. Jacuzzi på terrasse til leiligheter med fler enn ett soverom.


Leilighetstype S5R :

Leiligheten har 2 (3) soverom (1 disponibelt rom 11,5 m2 som låses av ved eventuell utleie) 2 baderom, bred stue m/åpen kjøkkenløsning og terrasse på 43,5 m2.

Meget gode utleiebetingelser gjennom Radisson Blu systemet hvor man selv ikke behøver å gjøre noe arbeid ved utleien. Man lukker døren bak seg, og hotellet tar seg av vask og utleie samt tilsyn. Alt man behøver til neste opphold låses inn i leilighetens disponible rom, og man kan reise uten kofferter frem og tilbake fra Norge.

Fakta

Mer info

Ja, send meg mer informasjon om dette komplekset og denne boligen.

[contact-form-7 id="405" title="Interessert" Prospect="Radisson Blu"]

Radisson Blue

La Canaria

Vi presenterer et leilighetsanlegg i særklasse. Det tidligere femstjerners Steigenberger hotellet på Gran Canarias populære sydkyst er nylig omgjort fra 249 hotellrom og suites til 125 romslige luksusleiligheter med 1, 2 og 3 soverom. Bygget er seksjonert og samtlige leiligheter er selveierleiligheter som leveres med skjøte.

Denne femstjerners resorten har en unik plassering på stranden, og fremstår etter sin ombygging og rehabilitering som et av de aller flotteste leilighetsanlegg Europa kan by på.

La Canarias beliggenhet

La Canaria har en praktfull beliggenhet helt i sjøkanten på Gran Canarias sydkyst. Tre strender ligger på rekke og rad like ved bygningen. Den ene av disse er Anfi-
stranden med importert hvit sand fra Karibien. Flere trivelige strandbarer ligger langs promenaden. Kort gangavstand (ca 350 m) til den norske skolen, som er en populær og god skole med ca. 40 ansatte og litt over 200 elever fra 1. klasse på barnetrinnet til og med 3. videregående. Alle leilighetene er sydvest-vendt ut mot Atlanterhavet og har dermed perfekte sol- og utsiktsforhold. Klimaet her på sørsiden er det mest stabile og beste på kloden ifølge WHO.

Beskrivelse

Denne nylig rehabiliterte eiendommen anses som unik, og som en « en gang i livet – mulighet». Beliggenhet og standard tatt i betraktning. Luksuriøse omgivelser og innredning i henhold til krav til 5 stjerners standard. Anlegget åpnet juni 2012 og består av 125 romslige leiligheter med 1, 2 og 3 soverom. Bygget er seksjonert og samtlige leiligheter er selveierleiligheter som leveres med skjøte. Det er også mulig å kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegget og ekstern bod. Intern bod finnes i de fleste leilighetene. Her kan eier låse inn klær og andre eiendeler ved utleie av leiligheten sin, og reise til og fra nærmest uten medbragt bagasje.

Innhold

Lyse marmorfliser på gulv, velutstyrt kjøkken med komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøl/frys etc, Silestone benkeplate, vaskemaskin med tørketrommel, nedfelt dusj, vegghengt(e) toalett(er), vegghengt bidet i de fleste leiligheter, Rekkverk på terrasse i glass med tre-gelender, varmereflekterende vindu, aircondition, varmekabler på bad med mer. Jacuzzi på terrasse til leiligheter med fler enn ett soverom.

Adkomst

Fra Arguineguin: Følg veien mot Puerto Rico. Anlegget og byggets resepsjon ligger på venstre side av veien like etter Patalavaca, ca 1,5 km fra Arguineguin.

Tomten

Tomtens størrelse er på ca 20.000 kvm hvorav 9.946 kvm ubebygget areal er leid av den spanske stat. Pent uteareal med bassengområdet i tropisk hage beliggende helt frem mot Atlanterhavet. Det er en tennisbane, en padeltennisbane og en bane til både sand-volleyball og beachtennis. Det er et eget område i hagen for barn utstyrt med lekestativer, gressplen og personell som kan passe på barna.

Bebyggelse

Leilighetsbygg i 10. etasjer. Restaurant og resepsjon på toppen med inngang fra gateplan.

Utleie og hotelldrift

La Canaria er lokalisert i en «turistica» sone. Dette innebærer at leilighetseiere inngår en utleieavtale med Radisson Blu. Dvs at et profesjonelt utleiesystem er tilknyttet anlegget. Det er gjort en forvaltningsavtale over 20 år med Radisson vedrørende drift av anlegget og utleie av leilighetene. Eierne av leilighetene bestemmer omfang og tidspunkt for utleien. Eierne av leiligheter i La Canaria eier også hver en prosentandel av hotellselskapet som har forvaltningsavtale med Rezidor/Radisson. Se egen utleieavtale.

Fordeling av leieinntekter, felleskostnader

55 % av netto leieinntekter går til eiere via en utleiepool (frokost, evt kortgebyr etc blir trukket i fra før fordeling). Fra de 45 % som går til hotellet settes 4 % til side for fremtidig vedlikehold. Felleskostnader for leilighetene er satt til 4,5 Euro pr. m² pr. måned og indeksreguleres, evt. reguleres i forhold til eventuelle endringer av de faktiske kostnader. Dette vil sikre at resorten opprettholder en god kvalitet over tid, og at gjensalgsverdi av leilighetene holdes i en høy prisklasse.

Byggeår

1989, totalrehabilitert 2010-2012.

Standard

Svært høy standard.

Fellesarealer

Tropisk hage, flere basseng, 24 timers betjent resepsjon. Treningsenter og spa-avdeling. Et funksjonelt treningsrom som er åpent 24 timer i døgnet. Wellness senter med jacuzzi, badstue og dusjer. Spa behandlinger med massasje er tilgjengelig i tillegg til frisør.

Ved signering av kjøpekontrakt/reservasjon av leilighet betales 10% av kjøpesum som et depositum. Beløpet er sikret på klientkonto. Restbeløp betales ved signering av skjøtet. Alternativt kan alt gjøres i en engang – full betaling mot signering av skjøte ved overtakelse.

Businessenter

Eget businessenter med møterom og konferanserom.

Kommersiell del

Buffet og frokostrestaurant, kafé og poolbar, dagligvarebutikk, klesbutikker og en eksklusiv a la carte restaurant i 11. etg med panoramautsikt, samt en»sky-bar» ved siden av.

Utbygger

Wenaasgruppen er utbygger og selger (via Gran Canaria Estate S.L.) av det fullførte leilighetsprosjektet La Canaria, gjennom sitt selskap La Canaria Property Development S.L. Wenaasgruppen er et av de største hotelleiendomsselskaper i Skandinavia.

Fasiliteter

Oppvarmet saltvannsbasseng, ferskvannsbasseng, barnebasseng, tropisk hage, tennisbane, padeltennisbane, sandvolleyball/beachtennisbane, barnepark med lekestativ, vannsport, bordtennisbord og biljardbord. Treningsrom og spa.

Parkering

Innendørs parkeringsplass og bod kan kjøpes separat til hver leilighet.

Visning

Etter avtale. Kontakt Jan Haugland på telefon +47 411 02 608 eller email: jan@grancanariaestate.com

ARGUINEGUÍN

Gran Canaria Estate S.L.
Avenida Francisco Navarro 2,
C.C. Ancora Local N° 24-25
35120 Arguineguín (Mogán)
Gran Canaria
Spain

 

+34 928 150 763

info@grancanariaestate.com

Follow us on Facebook, YouTube & Instagram

 

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms