VENTURA – Flotte leiligheter i moderne kompleks

Velkommen til VENTURA.

Et nybygget kompleks fra 2014 i skandinavisk stil.

På toppen av Arguineguín, på sydkysten av Gran Canaria, ligger Ventura. Området er bedre kjent som Dos Vistas, som betyr ”2 utsikter” på spansk. Dette er et særdeles treffende navn, da man mot vest har utsikt mot havet og Anfi beach, med hvit sand fra Karibien, og mot øst har utsikt over åsen og byen Arguineguín. Se Finn-annonsen her.

Fakta

Pris fra

299 000,-

28 selveier-leiligheter

Ventura består av totalt 28 leiligheter, som er fordelt på 4 boligblokker.

Hver leilighet har:

  • 2 soverom
  • Kjøkken
  • Stue
  • 1 bad
  • 1 terrasse, eller balkong og takterrasse

Leilighetenes størrelse varierer fra 120 – 380 m² inklusiv privat terrasse/balkong, garasje og bod. Se gjerne plantegning av de forskjellige leilighetstypene. Alle leilighetene i blokk A, C og D er av type A, som er 61 m², eksklusiv terrasse/balkong, garasje og bod. I blokk B er to leiligheter av typen B, og to av typen C, som er 48 m² og 53 m², henholdsvis.

Ovenfor kan du se en 3D-modell av komplekset med oversikt over alle leilighetene i de fire blokkene. Om du ønsker å se bilder av en spesifikk leilighet, så er du velkommen til å kontakte oss.

Fellesområdet i komplekset er plassert i midten ved de øverste blokker. Det består av et vakkert ”evighets-basseng” og behagelige solstoler. Her kan livet nytes i solen eller skyggen med 360 graders utsikt over havet og områdets fasiliteter.

Det er vaktmester-tjeneste i huset, og eget personell som kan administrere utleie, hvis dette skulle ha interesse. Det er populært å leie bolig på Ventura, så det kan være en god inntjeningsmulighet for dem som ønsker å leie ut når de selv ikke er hjemme. Man kan låse inn sine private eiendeler i bod eller garasje når man leier ut.

Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon.

Velkommen på visning!

Gran Canaria

Gran Canaria er den mest populære av kanariøyene, og et av de mest populære feriestedene for skandinavere generelt.

Populariteten kan grunnes i så mangt, Gran Canaria blir kalt et miniatyr kontinent og du kan dermed oppleve alt fra snorkling i et varmt hav til snø på toppen av Gran Canarias kjennemerke, Roque Nublo. Så her finner man noe for enhver smak, enten om man liker å gå på stranden, shoppe i kjøpesentre, oppleve nattelivet eller utøve sportslige aktiviteter.

Det er også verdt å nevne at klimaet her på sydkysten er kåret til det beste og mest stabile i hele verden, så her kan du nyte over 20 grader nesten hver dag i året, uansett sesong. (Ref. WHO).

Mer info

Send oss gjerne en mail på info@grancanariaestate.com for å motta mer informasjon om dette komplekset.
Vi har alltid oppdatert prisliste hos oss.

Ventura

Gran Canaria Estate – hvem er vi?

Om Gran Canaria Estate

Gran Canaria Estate S.L. er startet av godkjent eiendomsmegler gjennom det norske Finanstilsynet. Vi påpeker at hverken vi eller andre meglere på Gran Canaria er underlagt Det Norske Finanstilsyn sitt tilsynsområde. Vi er tilknyttet spansk meglerorganisasjon slik meglerforetak i Spania bør være. 

Initiativtaker startet sin karriere i Norge, og etter hvert som han oppnådde svært gode resultater der, tok han sjansen og flyttet ned til Gran Canaria for å starte sin egen bedrift, og ble med som investor i gjenoppbyggingen av luksusresorten Radisson Blu, Gran Canaria. Han fikk også ansvaret for å selge disse leilighetene, og har i dag solgt sydenleiligheter for til sammen over en milliard kroner. Gran Canaria Estate S.L. er i dag et rent familiefirma, og vi gjør det lille ekstra for deg som kjøper eller selger. Vi vil følge deg gjennom hele prosessen, både før, under og etter handelen.

Våre medarbeidere har bred erfaring innen eiendomsmegling på Gran Canaria og tidligere i Norge, erfaring fra reiseliv, samt dyktige fotografer. Vi er godt kjent i området her på sydkysten av Gran Canaria og vil kunne hjelpe deg å finne akkurat den boligen du er på leting etter.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK.
www.facebook.com/gc.estate

 

ACEGI – spansk meglerorganisasjon

Gran Canaria Estate S.L. er medlem i den spanske meglerorganisasjonen ACEGI som gir oss muligheter til å selge deg en bolig som finnes blant nærmere 100 meglerkontorer. Har du bolig å selge her på Gran Canaria, vil vi også kunne legge denne ut til disse meglerkontorene. Bredere markedsføring kan vanskelig finnes.  

Norsk og spansk godkjenning:

Det foreligger eiendomsmegler-godkjenning fra Det Norske Finanstilsyn. Klikk her for å se den.

 

Gran Canaria Estate har kontor syd på Gran Canaria

Ta turen innom vårt kontor om du enten
har bolig/eiendom å selge eller er på leting etter din drømmebolig her på Gran Canaria.

Vårt hovedkontor ligger i Ancora-senteret (lokal 24-25) i Arguineguin. Du finner oss på nedre plan, rett ved fruktmarkedet.

Velkommen til visning!

ARGUINEGUÍN

Gran Canaria Estate S.L.
Avenida Francisco Navarro 2,
C.C. Ancora Local N° 24-25
35120 Arguineguín (Mogán)
Gran Canaria
Spain

 

+34 928 150 763

info@grancanariaestate.com

Follow us on Facebook, YouTube & Instagram

 

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms