Herskapelig villa i Amadores med fantastisk beliggenhet og utsikt

Herskapelig villa med fantastisk beliggenhet på toppen av Amadores, rett ved en av øyas fineste strand. Rolig gate, unik utsikt og kort gangavstand til butikker, restauranter og lignende.

Dette er en helt unik bolig, med en helt unik beliggenhet og utsikt. Den er en av få boliger som har utsikt til flotte solnedganger hele året. Man kan også se Teide, Tenerife sitt høyeste fjell, og til og med La Gomera på en ekstra klar dag. Det er virkelig en bolig med hverdagsidyll.

Når man kommer inn i selve boligen, merker man straks hvor høyt fokus det har vært på kvalitet. Med flotte møbler, trivelig innredning og den spektakulære utsikten, tenker man straks «her kunne jeg tenkt meg å bo». I tillegg er det også to separate leiligheter med hver sine innganger i overetasjen. Man skal lete lenge etter en tilsvarende bolig på øya.

Vi anbefaler å oppleve denne eiendommen på en visning sammen med oss!

Fakta

Pris

€ 1.280.000

Arealbeskrivelse

Boligen er bestående av 2 etasjer, pluss garasje.
1. etasje er hoveddelen og måler 180 m², og 2. etasje består av 2 separate leiligheter på tilsammen 90 m².
Garasjen er 70 m² og inneholder også en bod. Stort uteområde og flott basseng på 9 x 4,5 m² (40,5 m²).
Gran Canaria

Gran Canaria er den mest populære av kanariøyene, og et av de mest populære feriestedene for skandinavere generelt.

Populariteten kan grunnes i så mangt, Gran Canaria blir kalt et miniatyr kontinent og du kan dermed oppleve alt fra snorkling i et varmt hav til snø på toppen av Gran Canarias kjennemerke, Roque Nublo. Så her finner man noe for enhver smak, enten om man liker å gå på stranden, shoppe i kjøpesentre, oppleve nattelivet eller utøve sportslige aktiviteter.

Det er også verdt å nevne at klimaet her på sydkysten er kåret til det beste og mest stabile i hele verden, så her kan du nyte over 20 grader nesten hver dag i året, uansett sesong. (Ref. WHO).

Mer info

Send oss gjerne en mail på info@grancanariaestate.com for å motta mer informasjon om denne boligen.

Gran Canaria Estate – et familieforetak

Om Gran Canaria Estate

Gran Canaria Estate S.L. er startet av godkjent eiendomsmegler gjennom det norske Finanstilsynet. Vi påpeker at hverken vi eller andre meglere på Gran Canaria er underlagt Det Norske Finanstilsyn sitt tilsynsområde. Vi er tilknyttet spansk meglerorganisasjon slik meglerforetak i Spania bør være.

Initiativtaker startet sin karriere i Norge, og etter hvert som han oppnådde svært gode resultater der, tok han sjansen og flyttet ned til Gran Canaria for å starte sin egen bedrift, og ble med som investor i gjenoppbyggingen av luksusresorten Radisson Blu, Gran Canaria. Han fikk også ansvaret for å selge disse leilighetene, og har i dag solgt sydenleiligheter for til sammen over en milliard kroner.

Gran Canaria Estate S.L. er i dag et rent familiefirma, og vi gjør det lille ekstra for deg som kjøper eller selger. Vi vil følge deg gjennom hele prosessen, både før, under og etter handelen.

Våre medarbeidere har bred erfaring innen eiendomsmegling på Gran Canaria og tidligere i Norge, erfaring fra reiseliv, samt dyktige fotografer. Vi er godt kjent i området her på sydkysten av Gran Canaria og vil kunne hjelpe deg å finne akkurat den boligen du er på leting etter.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK.
www.facebook.com/gc.estate

ACEGI – spansk meglerorganisasjon

Gran Canaria Estate S.L. er medlem i den spanske meglerorganisasjonen ACEGI som gir oss muligheter til å selge deg en bolig som finnes blant nærmere 100 meglerkontorer. Har du bolig å selge her på Gran Canaria, vil vi også kunne legge denne ut til disse meglerkontorene. Bredere markedsføring kan vanskelig finnes.

Norsk og spansk godkjenning:

Det foreligger eiendomsmegler-godkjenning fra Det Norske Finanstilsyn. Klikk her for å se den.

Gran Canaria Estate har kontor syd på Gran Canaria

Ta turen innom vårt kontor om du enten har bolig/eiendom å selge eller er på leting etter din drømmebolig her på Gran Canaria.

Vårt hovedkontor ligger i Ancora-senteret (lokal 24-25) i Arguineguin. Du finner oss på nedre plan, rett ved fruktmarkedet.

Velkommen til visning!

ARGUINEGUÍN

Gran Canaria Estate S.L.
Avenida Francisco Navarro 2,
C.C. Ancora Local N° 24-25
35120 Arguineguín (Mogán)
Gran Canaria
Spain

 

+34 928 150 763

info@grancanariaestate.com

Follow us on Facebook, YouTube & Instagram

 

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms